SUCCESVERHAAL MARIJE (36 JAAR)

Start programma: 1 januari 2019 | Doel: fitter worden en afvallen | Afgevallen: 10,6 kilo | Vetpercentage: -6,4%

 

Toen ik tegen het einde van mijn zwangerschapsverlof in mijn kledingkast keek en tot de conclusie kwam dat ik niets anders paste dan mijn zwangerschapskleding, besloot ik dat het tijd werd om iets te gaan doen. Ik schreef me in voor het Back in Shape programma bij Groepsles Schuytgraaf en na de intake ging ik, weliswaar met frisse tegenzin, vol vertrouwen aan de slag. De combinatie van voeding (minder calorieën en vooral ook minder koolhydraten), sport en begeleiding (iedere week wegen is confronterend en motiverend) werkte bij mij al direct heel goed.

Waar ik voorheen als ik ging sporten vaak cardio deed, begon ik hier met een flinke dosis krachttraining (de GymPower lessen). Ik vond het niet alleen leuk, maar het werkte echt! Ik werd al snel fitter en sterker en kon na een tijdje dingen die ik eerst met geen mogelijkheid voor elkaar kreeg (o.a. ‘planken’). Ook merkte ik al na een paar weken dat ik weer een gewone spijkerbroek aan kon, echt een overwinning!

Ik heb van het programma geleerd wat een gezond voedingspatroon is én dat ik daar ook heel erg van kan genieten en dat je met voldoende en gevarieerd (combinatie kracht en cardio) sporten heel snel resultaten boekt in fitheid, kracht en afvallen. Hoewel ik er vol voor ging  (ik sportte elke week minimaal 3 uur en volgde het dagmenu op de milligram nauwkeurig), had ik nooit verwacht dat ik zoveel kilo’s en centimeters zou verliezen in slechts 12 weken. Ik heb het programma niet als zwaar ervaren en vond het zelfs leuk! Ik ben Patricia dan ook heel dankbaar voor deze kick start van een gezonde leefstijl én een lijf waarin ik me weer goed voel!

 

SUCCESVERHAAL SABRINA (32 JAAR)

Start programma: 28 november 2018 | Doel: fitter worden en afvallen | Afgevallen: 10,3 kilo

 

Na de geboorte van mijn tweede dochter was ik aangekomen. Ik voelde me er helemaal niet prettig bij. Ik dacht: nu is het tijd voor mij! De motivatie was hoog dus ik ben tussentijds ingestoomd. Ik heb samen met Patricia mijn doel besproken. er moest flink wat af, op een duurzame manier. Gezond leven, voor mij en mijn kinderen. Een investering in mezelf en hun. De voedingsschema’s zijn prima te volgen. De lessen zijn fijn en leuk om te doen. De weegmomenten een extra motivator om alles te geven. De eerste 10 kilo ben ik kwijt en ik ga voor meer! Op naar een gezondere ik! 

 

SUCCESVERHAAL SIMONE (37 JAAR)

Start programma: 15 september 2018 | Doel: afvallen | Afgevallen: 9 kilo

 

Ik ben totaal geen sporter en eet maar al te graag lekkers. Maar toen ik het programma van back in shape tegenkwam dacht ik laat ik het maar proberen. Ik werd door back in shape geïnspireerd om zo verder te leven qua voeding en sporten, ik ben zelfs een beetje verslaafd geworden. In die 12 weken ben ik 9 kilo afgevallen en mijn lichaam is ontzettend veranderd. Ik weeg hetzelfde als een jaar geleden en toen was ik aan het hardlopen, maar mijn lichaam ziet er nu beter uit dan toen. Ik ben super tevreden en super blij dat mijn levensstijl totaal veranderd is, ik voel me gezond.

 

SUCCESVERHAAL MONIKA (42 JAAR)

Start programma: 15 september 2018 | Doel: afvallen | Afgevallen: 10 kilo

 

Ik heb een goede ervaring gehad met het Back in Shape programma. Tijdens deze drie maanden zijn we samen met Patricia bezig geweest met gezonde voeding en sporten. Ik merk dat ik sinds ik hieraan ben begonnen me fitter voel en meer energie heb, en ik ben in totaal 10 kg afgevallen! We hadden elke week een meetmoment, waardoor het makkelijk was om afspraken te maken en deze zo nodig aan te passen. De lessen werden op een pittige maar leuke manier gegeven, waardoor  het sporten makkelijker vol te houden was en leuker werd. Patricia is realistisch en heeft ons goed begeleid, en ze was altijd bereikbaar als we vragen hadden of het even moeilijk hadden. Ik zou het programma zeker aanraden als je zelf niet weet hoe je op lange termijn een gezonde levensstijl kunt ontwikkelen!  

 

SUCCESVERHAAL ELS (48 JAAR)

Start programma: 15 september 2018 | Doel: een gezonder eetpatroon | Afgevallen: 8,4 kilo

 

Patricia heeft mij inzicht gegeven in goede voeding, wat ik op een dag nodig heb aan energie, aangepast aan mijn situatie. Dat gaat niet alleen over voeding, het is de combinatie met bewegen die ervoor zorgt dat ik een goede balans heb gevonden. Ik ben niet meer zo snel moe en ik heb geen lichamelijke klachten meer. Het meest verrassend van het programma vond ik dat, toen ik eenmaal door had welk eet- en bewegingspatroon het beste bij mij past, het weinig moeite kostte om oude patronen te doorbreken.

 

SUCCESVERHAAL LONNEKE (37 JAAR)

Start programma: 15 september 2018 | Doel: gezondere leefstijl en afvallen | Afgevallen: 5,8 kilo

 

Ik ben gestart met het programma, omdat ik graag een gezondere leefstijl wilde en uiteraard ook wilde afvallen. De eerste meting was best een confrontatie, maar gaf me ook gelijk de drive om aan de slag te gaan. In het begin moest ik erg wennen aan het voedingsschema, wat erg afweek van mijn normale eetpatroon. Nadat de resultaten wat achterbleven, heeft Patricia tussentijds het schema aangepast en dat hielp. Ik ben blij met het resultaat door met name de afname van mijn vetpercentage en centimeters buikomvang. Mijn doel is om dit programma zelf voort te zetten, zodat ik alsnog mijn einddoel ga halen.

 

SUCCESVERHAAL MARLIEKE (32 JAAR)

Start programma: 9 april 2018 | Doel: 5 kilo afvallen | Afgevallen: 6,3 kilo

 

Ben al ongeveer een jaar lid. Ik ben helemaal geen sporter eigenlijk, maar Patricia weet mij te motiveren! De lessen zijn pittig, ze drijft je tot het uiterste, maar dat vind ik prettig. Die intrinsieke discipline heb ik niet. Nu volg ik het back in shape programma, en sport ik 3 a 4 keer in de week en ik geniet ervan. Het back in shape programma vind ik fijn, het geeft me inzicht in wat ik mag eten als ik mijn doel wil behalen. Erg tevreden!

 

SUCCESVERHAAL MANDY (43 JAAR)

Start programma: 18 maart 2018 | Doel: 5 kilo afvallen en strakker worden voor de bruiloft in september | Afgevallen: 6,1 kilo

 

Door mijn drukke leven als moeder van 3, yogadocent en daarnaast nog een baan bij de Rechtbank was ik op zoek naar goede persoonlijke begeleiding, zodat ik er zelf niet al teveel over na moest denken. Dit vond ik, dichter in de buurt dan gedacht, bij Groepsles Schuytgraaf. Samen met Patricia besprak ik mijn doel en zij maakte een plan. Ik kreeg een voedingsplan via een handige app en een app om je voortgang te bekijken en je in te schrijven voor een gevarieerd sportprogramma. Het wekelijkse meetmoment helpt om het vol te houden en geeft een enorme boost als je ziet dat het harde werken echt resultaat oplevert. Patricia is altijd bereikbaar als je het even niet meer ziet zitten of vragen hebt. Inmiddels heb ik mijn doel in 12 weken bereikt en meer! Ik ben iets meer dan 6 kilo afgevallen en 15 cm slanker geworden. Ik voel me fitter en gezonder. De krachttraining waar ik erg aan moest wennen ben ik zelfs leuk gaan vinden. Wil jij ook back in shape? Meld je aan voor een vrijblijvend gesprek met Patricia. Succes verzekerd!

 

SUCCESVERHAAL LOTTE (34 JAAR)

Start programma: 5 februari 2018 | Doel: wil graag weer rond de 68 kilo wegen | Afgevallen: 7,7 kilo

 

Met veel plezier en enthousiasme ben ik de afgelopen 3 maanden bezig geweest met het Back in Shape programma. We hebben samen gekeken naar de juiste voeding, voldoende beweging en naar mijn samengestelde doelen. Het was interessant om aan de slag te gaan. Ik boekte snel resultaat, ik voel me fitter, viel af en kreeg meer energie. Ik ben 7.7 kilo afgevallen en heb het programma en de begeleiding als super fijn ervaren!

 

SUCCESVERHAAL ANKE (43 JAAR)

Start programma: 5 februari 2018 | Doel: begrijpen waarom iets wel of niet werkt en werkt op de langere termijn | Afgevallen: 5,2 kilo

 

Mijn ervaring met het Back in Shape programma is heel goed geweest. In de intake hebben we mijn persoonlijke doelen scherp gesteld. En daarop gebaseerd is het voedings- en trainingsschema tot stand gekomen. Een van mijn doelen was om mijn voeding goed te begrijpen (waarvoor en hoeveel eiwitten, koolhydraten, vetten heb je nodig, in welke verhouding, wat werkt wel en niet bij mijn lichaam), en daarover heb ik veel vragen gesteld en ook alle antwoorden gekregen. De (tussentijdse) metingen waren een goede stok achter de deur en werkten motiverend. Ook de begeleiding van Patricia zelf heb ik als heel fijn ervaren.

 

SUCCESVERHAAL D. HAGEN (47 JAAR)

Start programma: 5 februari 2018 | Doel: fitter worden en afvallen | Afgevallen: 8,8 kilo

 

Nadat ik leuke verhalen had gehoord over het sporten bij Groepsles Schuytgraaf, wilde ik in Februari beginnen met sporten. Tijdens een bezoekje op de website van Groeples Schuytgraaf, las ik een stukje over het Back In Shape programma. Ik heb mijzelf opgegeven voor de informatieavond in Januari en was direct enthousiast. Per 5 Februari ben ik begonnen met bewust en gezond eten en met sporten, elke week werd ik gewogen en 1 x per maand had ik een gesprek en werd ik opgemeten. Na 3 maanden ben ik bijna 9 kilo en vooral veel centimeters rond mijn middel kwijt, heb ik meer energie maar wat ik nog belangrijker vind is dat ik het sporten erg leuk ben gaan vinden. Het Back in Shape programma is inmiddels gestopt maar ik ga door met sporten en met de daarbij behorende gezonde levensstijl.

 

SUCCESVERHAAL NANCY (38 JAAR)

Start programma: 5 februari 2018 | Doel: 10 kilo afvallen in 20 weken | Afgevallen: 9,6 kilo

 

Ik begon op 5 februari met het Back in Shape programma. Toen ik begon zei ik ‘dat voedingsschema dat red ik wel, maar dat sporten… ik vind het gewoon niet leuk!’ Intussen sport ik drie keer in de week, ben ik 7 kilo kwijt, 11 cm buikomvang, heb ik een nieuwe baan (ook omdat ik hierdoor zo veel beter in mijn vel zit!) en ben ik nog een verlenging gestart om toch nog wat extra kilo’s af te vallen. Patricia is reëel, ze weet heel goed wat haalbaar is en voelt heel goed aan wat wel en niet voor iemand werkt. Kan het iedereen aanraden!

 

Ja, ik ben benieuwd naar het Back in Shape programma. Meer informatie over het programma vind je op de pagina Back in Shape.

Graag ontvang ik meer informatie over de Back in Shape pakketten.
Ik meld mij aan voor de informatiebijeenkomst.