Small Group Training onder begeleiding van een Personal Trainer

Hoge kwaliteit van persoonlijke aandacht, coaching en trainingsvormen combineren voor een betaalbaar tarief, dat is Small Group Training. Met deze training sport je in een kleine groep van maximaal 6 personen en ervaar je toch de motivatie en coaching van een Personal Trainer. Doordat je in een kleine groep traint kan de Personal Trainer goed rekening houden met jouw persoonlijke doelstelling en je hier persoonlijk op coachen en motiveren om maximaal resultaat uit je training te halen.

Trainingsrooster
Voor het volgen van een Small Group Training werken wij met een lesrooster. Hierdoor kan je zelf je trainingen inplannen. Dit doe je eenvouding door een les te resereveren in onze app. We starten met de trainingen op de maandagochtend, woensdagochtend en vrijdagochtend. Bij genoeg animo worden de trainingen uitgebreid naar de avonden. Wil je alvast in de avonden sporten, maak dan gebruik van onze combi-abonnement. Je kan dan de Small Group Trainingen combineren met de groepslessen. Bekijk het lesrooster voor de trainingstijden.

Gratis lichaamsanalyse
Het is mogelijk om voor de eerste officiële training je omtrek en vetpercentage op te laten meten. Aan de hand van jouw persoonlijke doelen kan er tussentijds een meting gedaan worden om te kijken of er al resultaten zijn geboekt. Deze metingen kan je laten doen op vaste dagen en tijden. In een app houden we je progressie bij van wegingen en metingen. Deze app is inbegrepen bij het abonnement. Ook heb je toegang tot de Food-app.

Food-app
Of je nu wil afvallen, op gewicht wil blijven of spieren wil kweken. In de app staat een voedingsplan voor jou klaar gebaseerd op de door jouw ingevoerde gegevens. Je ziet al snel wat je wel en niet zou moeten eten door nieuwe inzichten in je dagelijkse voedingspatroon. De Food app bevat een grote voedingsdatabase, welke gevalideerd zijn door voedingsexperts.

Uiteraard geven we gratis voedingstips, maar heb je liever een persoonlijk voedingsplan en voedingsschema? Breid dan je abonnement uit met een voedingstraject. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Locatie
Stickerbuilding
Meester D.U. Stikkerstraat 10 te Arnhem

Parkeergelegenheid is hier het gehele jaar door, het parkeren is gratis en goed met de auto en fiets bereikbaar. Treinstation Arnhem zuid zit om de hoek op zo’n 1500 meter afstand. Vanaf station Arnhem centraal kan de bus met lijn 331 of lijn 14 gepakt worden.