Wij geven onze members graag iets extra’s, daarom introduceren wij de ‘Groepsles Schuytgraaf MemberCard’

Wij zijn trots dat jullie onze members zijn en weten hoe hard jullie werken om een betere versie van jezelf te worden, daarom hebben wij een cadeau voor jullie. De Groepsles Schuytgraaf MemberCard. Want wij vinden dat hard werken beloond moet worden! Op vertoon van de MemberCard profiteer je van leuke kortingen.

Samenwerkingen

Voor de MemberCard zijn wij samenwerkingen aangegaan met winkels en bedrijven met dezelfde visie en kwaliteit als Groepsles Schuytgraaf. Bij onze deelnemende partners kan je terecht voor verschillende producten, behandelingen en adviezen.

Houdt deze pagina goed in gaten voor nieuwe samenwerkingen, speciale acties en aanbiedingen. Hieronder alle deelnemende partners op een rijtje.

RAUW Natuurlijk
Fortunastraat 6 | 6846 XB ARNHEM | www.rauwnatuurlijk.nl

Een wereld vol gezonde en lekkere specialiteiten: food zoals food hoort te zijn, elk eetmoment van de dag weer!

> Op vertoon van de Groepsles Schuytgraaf MemberCard ontvang je 10% korting op verse maaltijden, maaltijdsalades, smoothies, groente en fruit.

Runnersworld Arnhem
Ingenieur J.P. van Muijlwijkstraat 68a | 6828 BT ARNHEM | www.runnersworld.nl

Deskundig advies en een professionele loopanalyse zijn de sterke punten van hardloopspeciaalzaak Runnersworld Arnhem. Bij Runnersworld krijgt u altijd een advies op maat, of het nu om een hardloopschoen, sporthorloge of functionele kleding gaat. Het team bestaat uit bekwame trainers en fanatieke lopers, dus zij adviseren zowel vanuit kennis als ervaring. Beginners en ervaren lopers zijn beide bij Runnersworld aan het juiste adres.

> Op vertoon van de Groepsles Schuytgraaf MemberCard ontvang je 10% korting op je aankoop.

HealthIndustries
Weverstraat 8 | 6811EL ARNHEM | www.healthindustries.nl

HealthIndustries.nl is de website van HealthIndustries Arnhem. Zij willen middels deze site klanten goede producten bieden die ze aan huis bezorgen of op te halen zijn bij hun vestiging in Arnhem Centrum. Je kan profiteren van extra scherpe aanbiedingen die alleen online op HealthIndustries.nl staan en alvast kijken en oriënteren voordat je in de winkel komt of online bestelt. Het zijn echte winkeliers die al jaren advies geven over alles wat maar met supplementen, gezondheid en sport te maken heeft.

> Op vertoon van de Groepsles Schuytgraaf MemberCard ontvang je 10% korting op alle sportsupplementen.
> Op vertoon van de Groepsles Schuytgraaf MemberCard ontvang je 5% korting op alle vitaminen.

AMI Kappers Schuytgraaf
Fortunatraat 24 | 6846XZ ARNHEM | www.amikappers.nl

Al bijna vijftig jaar staat AMI Kappers voor inspirerend haaradvies in een prettige omgeving. In de stoel bij de vakvrouwen of vakmannen wordt er met je meegedacht, naar je geluisterd en op basis van jouw stijl en wensen een coupe gecreëerd die echt bij je past. AMI Kappers weet alles van de laatste haartrends en technieken, zodat zij jou kunnen voorzien van eerlijk en goed advies. Door altijd net dat beetje meer te geven, proberen zij van elk salonbezoek iets onvergetelijks te maken.

> Op vertoon van de Groepsles Schuytgraaf MemberCard ontvang je 10% korting op knippen.

DVine Beauty Care
Zevenbergenstraat 19 | 6844CZ ARNHEM | www.dvinebeautycare.nl

Er goed uitzien en je goed voelen heeft meer met elkaar te maken dan je denkt. Daarom staan bij DVine Beauty Care persoonlijke aandacht voor jou en de ontspanning van jouw lichaam & geest centraal. Samen bespreken ze wat jouw wensen zijn en wat jouw huid nodig heeft. Ondersteund door de beste verzorgingsproducten, professionele apparatuur, kennis en ervaring laat DVine Beauty Care je weer stralend de deur uit lopen!

> Op vertoon van de Groepsles Schuytgraaf MemberCard ontvang je € 5,- korting op een DVine Essentials gezichtsbehandeling.

Zonnestudio Elderveld
Elderveldplein 20 | 6843JA ARNHEM | www.zonnestudio-elderveld.nl

Een bruin kleurtje geeft een gezonde, frisse uitstraling. Het liefst willen we hier het hele jaar door van kunnen genieten, ook in de winter. Toch is het belangrijk om op een verantwoorde manier te zonnen onder de zonnebank. Zonnestudio Elderveld geeft u daarom een aantal tips waar u rekening mee moet houden om op een verantwoorde manier een bruin kleurtje onder de zonnebank te krijgen.

> Op vertoon van de Groepsles Schuytgraaf MemberCard ontvang je € 2,- korting op een zonnebanksessie.

Keurslager De Haas (Schuytgraaf)
Fortunastraat 7 | 6846XZ ARNHEM | www.keurslagerdehaas.nl

Keurslager de Haas is in Arnhem en omstreken als sinds jaar en dag een begrip. Zij beoefenen hun vak op een zo hoog mogelijk niveau en kent een vergaande service en bediening, of u in de winkel producten koopt of dat zij de catering voor u verzorgen, het team van Keurslager de Haas staat voor u klaar.
Keurslager de Haas heeft haar eigen worstmakerij waar de lekkerste worsten worden geproduceerd. Wat dacht u van onze met goud bekroonde rookworsten. Daarnaast worden veel vleeswaren, salades, kant en klare maaltijden dagelijks vers bereidt.

> Op vertoon van de Groepsles Schuytgraaf MemberCard ontvang je 10% korting op de verse kant en klaar maaltijden.

DROOM! De Landerij (Elst)
De Park 12 | 6661NW ELST | www.landerijdepark.nl

In het restaurant DROOM! De Landerij ben je hartelijk welkom voor een heerlijke koffie of thee met de enige echte DROOM-appeltaart. Die wordt warempel in huis gebakken! Een glas limonade, een lekker wijntje of een speciaal biertje wordt met liefde geserveerd door medewerkers van DROOM! Je kunt genieten van een lekkere verse salade, diverse broodjes en warme lunchgerechten. Er wordt gewerkt met pure, eerlijke producten.

> Op vertoon van de Groepsles Schuytgraaf MemberCard ontvang je 10% korting op de gehele rekening bij een minimale besteding van € 10,- voor maximaal 2 personen. Met uitzondering op de hele DROOM!taart.

De Buitenplaats
Marasingel 19 | 6846DX ARNHEM | www.debuitenplaatsarnhem.nl

De Buitenplaats is een unieke boerderij in de Arnhemse nieuwbouwwijk Schuytgraaf. De Buitenplaats biedt dagbesteding voor mensen met een beperking en is daarnaast ook open voor publiek. De Buitenplaats heeft een wijkgerichte functie. Er is een samenwerking met de wijk waarbij er verschillende werkzaamheden zijn die onze cliëntmedewerkers kunnen vervullen. De Buitenplaats is open voor publiek. Wijkbewoners komen langs voor een kopje koffie,lekkere lunch, voor de gezelligheid of om iets leuks te kopen.

> Op vertoon van de Groepsles Schuytgraaf MemberCard ontvang je 10% korting op de horecarekening.

Landgoed Welderen
Grote Molenstraat 173 | 6661NH ELST | www.welderen.nl

Golfbaan Landgoed Welderen is gelegen net buiten de Schuytgraaf aan de weg naar Elst. De golfbaan bweschikt over een ruim restaurant met groot terras waar iedereen lekker kan zitten om een kopje koffie, lunch of diner te nuttigen. Ook kunnen er bij ons feesten worden georganiseerd. Daarnaast zijn zij uiteraard de locatie om te (leren) golfen, hebben diverse banen voor de golfers en (nog) niet golfers. Ook voor de kinderen zijn er tal van activiteiten.

> Bij bestelling van een 3-gangendiner in het restaurant van Landgoed Welderen ontvangt de member één consumptie gratis.
> 10% korting op Supagolf en een dagkaart op de Pitch & Puttbaan (recreatieniveau – geen golfervaring nodig).
> 10% korting op golfles en lesarrangementen naar keuze.