Een circuit van een aantal zeer effectieve oefeningen. Dat is GymBootcamp!

Tijdens een 60 minuten durende GymBootcamp workout wordt het lichaam volledig getraind. We werken elke workout met een warming-up, een kern en een cooling down. De kern bestaat uit een circuit van een aantal zeer effectieve oefeningen. De lessen wisselen regelmatig, zodat members geprikkeld en positief gestimuleerd worden.

We maken gebruik van materialen die ervoor zorgen dat de oefeningen simpel zijn en je het gevoel geven weer terug te zijn naar de basis van het bewegen. Bij GymBootcamp maak je bij elke oefening gebruik van meerdere spiergroepen. De oefeningen zijn gericht op de dagelijkse bewegingen die door deze trainingen steeds makkelijker uitvoerbaar worden.

De lessen zijn voor iedereen toegankelijk. Het maakt niet uit hoe je conditie is. Iedereen kan op zijn of haar eigen niveau het maximale uit de training halen. De lessen zijn er speciaal op gericht om op je eigen niveau te kunnen trainen terwijl je toch in groepsverband traint. Hierdoor is GymBootcamp uitdagend en leuk voor iedereen.