Kom je maar niet van die laatste kilootjes af na je bevalling? Of wil je afvallen omdat je binnenkort gaat trouwen? Wil je meer spiermassa of je fitter voelen? Kom sporten bij Groepsles Schuytgraaf! Ons doel is jouw doel bereiken.

 

Je sport samen met anderen

Je bent niet alleen! Je sport samen met anderen die ook een gezondere en fittere versie van zichzelf willen. Samen sporten is gezellig én zorgt voor een stok achter de deur. Wij bieden groepslessen aan voor alle leeftijden en niveaus.

 

Welke groepslessen zijn er?

Begin je net met sporten of sport je al langer? Dat maakt niet uit! Je volgt al onze lessen op je eigen niveau. Je kunt je zowel richten op krachttrainingen als op conditietraining. Helemaal afhankelijk van jouw doel. Én wat jij leuk vindt natuurlijk! Schrijf je in via groepsles-schuytgraaf.nl! Voor ieder wat wils Én op elk niveau te volgen!

Ga bijvoorbeeld lekker mee naar buiten en doe mee met GymBootcamp. Je traint je hele lichaam en haalt het maximale uit jezelf. Liever met een stang gewichten aan de slag? Kies dan voor GymPower. Een afwisselende en uitdagende groepstraining waarmee je je conditie verbetert en sterker wordt. Of ga voor een korte maar krachtige training met HIIT Cardio of Plyo. Waarin je in 30 minuten heel veel calorieën verbrand. Zo zijn er nog veel groepslessen die je kunt volgen. En alle lessen wisselen regelmatig zodat het niet saai wordt. Kies wat bij jou past!

 

Probeer een van de onderstaande groepslessen uit:

 

Wil je op een gezellige, maar uitdagende manier werken aan je doelen? Meld je dan nu aan of maak een afspraak voor vrijblijvend advies.

 

Proefles aanvragen