12 weken persoonlijke begeleiding en sporten in groepsverband

Tijdens het programma wordt je begeleid en krijg je de juiste handvaten mee om je eetpatroon onder controle te krijgen. Daarnaast kun je onbeperkt sporten in groepsverband, dit werkt motiverend en is geschikt voor alle leeftijden en niveaus waardoor jij je in 12 weken weer fit en sportief voelt.

De BGN-gewichtsconsulent geeft u een persoonlijk voedingsplan waarbij constant de verhoudingen in koolhydraten, vetten en eiwitten aangepast worden aan de veranderende omstandigheden. Afvallen, toename spiermassa en je fitter voelen zijn hierdoor haalbare doelstellingen. Door de persoonlijke benadering kan het lichaam blijvend resultaat boeken en geeft het bewustwording van welk voedingspatroon het best past bij je levensstijl en lichaamsbehoeften.

Een acute verandering in leefstijl of op een onverantwoorde manier afvallen kan voor veel stress en onrust zorgen, waardoor het lichaam niet de gewenste resultaten kan boeken. Hierdoor ontstaan vaak onnodige telleurstellingen. Waarom je dit wel volhoudt? Het is geen (crash)dieet, maar een verandering in je eetpatroon en leefstijl. Je word stap voor stap begeleid door het traject, zowel lichamelijk als mentaal. Vooral het mentale aspect en het directe contact met de begeleider zorgen ervoor dat doelstellingen haalbaar zijn. Om de behaalde resulaten te houden bieden we ook een nazorgtraject.

Programma
Voorafgaand aan het programma wordt er een persoonlijke vragenlijst overhandigd, op basis van deze vragen wordt beoordeeld of u geschikt bent voor het programma. Zijn er redenen waardoor u medisch beperkt bent, dan zoeken we samen naar een passende oplossing of aanpassing. Ook moet er een voedingsdagboek bijgehouden worden, deze is belangrijk voor de persoonlijke intake en om een beeld te vormen over het voedingspatroon. Dit kan allemaal via een App waarmee ook de voortgang en resultaten worden bijgehouden.

Bij de intake maakt u kennis met de BGN-gewichtsconsulent en personal trainer, hier wordt vooral gekeken naar de doelstellingen en de huidige leefstijl. Er wordt een persoonlijk voedingsschema en trajectplan opgesteld, de coach staat altijd klaar voor adviezen en vragen over beweging, gedrag of voeding. Ook proberen we altijd zoveel mogelijk rekening te houden met het gezin en avondeten, zodat een dieet of voedingsaanpassing toch gezellig blijft.

Tijdens het programma kunt u onbeperkt gebruik maken van de groepslessen, uiteraard kunt u hierna groepslessen blijven volgen maar ook voor andere sporten of als extra motivatie om te starten aan een gezondere leefstijl is het een goede voorbereiding.

Het ‘Back in Shape’ programma samengevat

  • Persoonlijk intake en adviesgesprek
  • Beginconsult inclusief lichaamsanalyse
  • 12 weken trajectplan, persoonlijk en met haalbare doelen
  • begeleiding door BGN-gewichtsconsulent en erkend personal trainer
  • onbeperkt gebruik maken van de groepslessen
  • persoonlijke contact via onze app of telefonisch
  • voedingsschema en producten aangepast aan het gezin of supermarkt
  • eindconsult inclusief lichaamsanalyse
  • wekelijks een lichaamsmeting
  • 2 vervolgconsulten inclusief lichaamsanalyse

Back in Shape Pakketten
Het Back in Shape programma bieden wij aan in verschillende pakketten met onbeperkt groepslessen, Small Group Trainingen en combinaties. Zo kunt u kiezen wat het beste aansluit op uw privéleven. Vul onderstaand formulier in voor meer informatie over de pakketten.

Vergoeding zorgverzekeraar
De begeleiding en coaching door een BGN-gewichtsconsulent wordt door veel zorgverzekeraars (gedeeltelijk) vergoed. Check op www.gewichtsconsulenten.nl.welk bedrag uw zorgverzekeraar vergoed.

Informatiebijeenkomst
Benieuwd of het Back in Shape programma iets voor jou is? Meld je dan aan voor de informatiebijeenkomst. Zodra een datum bekend is ontvang je per e-mail een uitnodiging. Tijdens deze bijeenkomst wordt een presentatie gegeven, waarin wordt ingegaan op alle aspecten van het programma zoals voeding, trainingen en gedrag. Door deze presentatie krijgt u meer inzicht wat noodzakelijk is om het programma voor u persoonlijk tot een succes te maken.

Wil je niet wachten tot de informatiebijeenkomst, maar meteen aan de slag? Neem dan contact met ons op. Je kan altijd instromen.

Laat je alvast inspireren door de succesverhalen van de voorgaande deelnemers. 

Ja, ik ben benieuwd naar het Back in Shape programma!

Graag ontvang ik meer informatie over de Back in Shape pakketten.
Ik meld mij aan voor de informatiebijeenkomst.